In het kort over de Code Diversiteit & Inclusie 

Iedereen voelt zich welkom in de cultuursector. Of je nu maker, producent of publiek bent. Mede mogelijk gemaakt door jou, stagiair(e) marketingcommunicatie bij de Code Diversiteit & Inclusie. Zit jouw hoofd vol met creatieve ideeën en lijkt het je leuk om zelfstandig projecten aan te pakken? Dan kan je bij ons je ei kwijt en draai je mee als volwaardig teamlid. Samen met je collega’s draag je bij aan een diverse, inclusieve, gelijkwaardige, toegankelijke en veilige cultuursector.  

Wat ga je doen? 

Met jouw communicatie skills als stagiair(e) lever een je een bijdrage aan het succes en zichtbaarheid van de activiteiten van de Code Diversiteit & Inclusie. Deze stage bestaat uit het ondersteunen en faciliteren van het team bij het verzamelen, inplannen en analyseren van content. Je helpt en werkt mee aan het onderhouden van de website en socialmedia-kanalen. Je zorgt ervoor dat de informatie op de website altijd up-to-date is, helpt met het aanmaken van nieuwe pagina’s en geeft een aanzet voor de planning. Daarnaast vind je het leuk om zelf content te maken. Onderdelen van de stage zijn: 

  • Genereren van content en dit op een aantrekkelijke en toegankelijke manier online zetten.  
  • Creatie van content op onze socialmedia-kanalen (Instagram, LinkedIn, Facebook) 
  • Het uitwerken vanuit contentkalender.  
  • Analyseren en optimaliseren van content met behulp van Google Analytics.  
  • Ontwerpen en inzetten van visuele communicatie, zoals video’s, afbeeldingen en illustraties.  
  • Spotten van ontwikkelingen en trends op het gebied van diversiteit en inclusie.  

Herken jij jezelf in dit profiel? 

Je bent ervaringsdeskundige op gebied van social media. Je vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan cultuur, ongeacht culturele achtergrond, gender, religie. Je hebt oog voor detail, een gezonde portie verantwoordelijkheidsgevoel en zit vol goede ideeën.  

Daarnaast ben je: 

  • communicatief vaardig 
  • stressbestendig 
  • een aanpakker en multitasker 
  • minimaal 6 maanden beschikbaar, vanaf begin september 2022 

De Code Diversiteit & Inclusie biedt jou 

Een stagevergoeding van € 454,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je werkt vanuit hartje Utrecht in een frisse en moderne kantooromgeving van LKCA met flexibele werkplekken. De Code Diversiteit & Inclusie verwelkomt graag stagiaires om ze de kans te geven om meerdere facetten van de organisatie en cultuursector te leren kennen. Dat betekent dat we je graag ondersteunen in je groei als communicatieprofessional.  

Enthousiast? Solliciteer dan nu! 

Krijg je zin om bij ons aan de slag te gaan? Dan nodigen je van harte uit om jouw motivatiebrief met cv te sturen naar sakinasaouti@lkca.nl.  

Deel dit artikel