Vorig jaar was het de eerste keer dat we weer met zovelen live bij elkaar kwamen na een zeer ingewikkelde tijd. Het CPFE 2022 was met ca. 1.100 aanwezigen een groot succes. Intussen vliegt de tijd, zijn we haast een jaar verder en rekenen we op een minstens zo succesvol editie dit jaar. COVID-19 heeft plaats gemaakt voor veel andere uitdagingen, waarover we op het CPFE graag met jullie en met elkaar in gesprek gaan.

Wat is daar te beleven?
Een keynote van Derk Loorbach, uitleg over handige AI tools, opheldering over wetgeving m.b.t. tracking op websites, discussie over de arbeidsmarkt van onze toekomst, ga zo maar door. Er staan nu al ruim 30 programmaonderdelen online en er komen er nog zeker 20 a 30 sessies bij. Met een mix van need-to-know en nice-to-know –onderwerpen is er echt voor ‘ieder wat wils’. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de vervolmaking van het programma.

Met sommigen van jullie zijn we ook in gesprek over sessies
Medewerkers van jullie organisatie(s) die direct betrokken zijn bij het creëren van een sessie of die op deze dag een actieve rol hebben, hoeven zich natuurlijk niet te registreren. Daarover is contact, of het wordt binnenkort geleegd.

Wie gaan daar allemaal nog meer heen?
Een aantal van jullie was er vorig jaar ook en herinnert zich vast het evenement. Naast veel collega’s uit de sector, melden zich ook beleidsmakers (gemeenten, fondsen, etc.) en andere belanghebbenden uit onze prachtsector. Overigens is die sector breder dan alleen ‘pop’.

Aanmelden
Je voor het CPFE 2023 inschrijven kan hier.

Handig! Als je je wilt registeren met een groep van meer dan vijf personen? Neem dan contact op met registratie@spitz.nu (let op: punt.NU, niet punt.NL). Dan regelen we iets met één factuur.