Baaaz podcast
De makers Fouzia Outmany, Jamila Faloun en Nora Ledrhem van Baaaz podcast (een verbazingskreet in het Marokkaans) verbazen zich continu over maatschappelijke thema’s.

Fufu & Dadels
Vrijgevochten (met een zachte G) millennial vrouwen van kleur stellen elkaar en hun gasten kritische levensvragen, over feminisme en genderrollen, intercultureel zusterschap en nog veel meer.

Ondernemersdesk
Elke werknemer is anders. De Ondernemersdesk Inclusiviteit gaat op zoek naar de beste manier om de kansen van elk talent te benutten.

Bonte Was Podcast
One’sy Muller en Zoë Papaikonomou gaan op constructieve en humoristische wijze met hun gasten in gesprek over blinde vlekken in de media.

Spreken Gesproken
In deze aflevering wordt Jitske Kramer geïnterviewd die het boek Jam Cultures over inclusie schreef. Hier bespreekt ze een interessant basisdilemma: wees jezelf en pas je aan!

Stuk Rood Vlees
In deze aflevering schuift hoogleraar Tom van der Meer aan om de studie van Puntam naar de schadelijke effecten van etnische diversiteit op sociale cohesie onder de loep te nemen.

BNR All Inclusive
Presentatrice Diana Matroos gaat in gesprek met gasten die tips en tricks geven om aan de slag te gaan met inclusie op de werkvloer.

Super moslims
In deze aflevering gaan Halil en Khauthar in gesprek met Malique en Maame over hun werk, de creatieve sector, racisme binnen en buiten de moslimgemeenschap, black lives matter en meer.

De Dipsaus Podcast
In de tweewekelijkse podcast worden verhalen en maatschappelijk relevante onderwerpen behandeld vanuit het perspectief van vrouwen van kleur en is voor iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid.

En onze eigen Cultuurbrekers
Cultuurbrekers is dé reflectieve podcast over diversiteit en inclusie in de culturele en creatieve sector. In iedere aflevering van Cultuurbrekers duiken Zoë Papaikonomou en Vinny Tailor met twee gasten in de P van Publiek, Programma, Personeel of Partners.
Cultuurbrekers Publiek

Cultuurbrekers Programma
Cultuurbrekers Personeel
Cultuurbrekers Partners
Cultuurbekers Special: blunder-pim-pam-pet

Tip ons!
Heb je nog leuke, interessante of educatieve D&I podcast tips, deel het met ons via info@codedi.nl.