Voel je thuis

Op vrijdagmiddag 4 november vond het jaarlijkse event Code Diversiteit & Inclusie weer plaats.

&Awards 2022

Tijdens het event van de Code Diversiteit & Inclusie zijn de felbegeerde &Awards en bijbehorende geldprijzen uitgereikt. De &Awards zetten jaarlijks een project én een professional in de schijnwerpers die zich hebben ingezet voor D&I. Ze dienen als stimulering, voorbeeld en signaal naar andere organisaties in de culturele sector. Maak in dit artikel kennis met winnaars van de &Awards 2022.

Event 2021

Tijdens het hybride event Code Diversiteit & Inclusie op 3, 4 en 5 november stond de ‘volgende stap’ centraal. Hoe zet je bereidheid om in structurele daden? Waar begin je, wat is het juiste uitgangspunt en hoe weet je of je aansluit bij een diverser publiek en programmering?

Met volop mogelijkheden tot interactie en (online) ontmoeting gaven zowel de sprekers als deelnemers inzichten en concrete tips over de 4 P’s (programma, personeel, partners en publiek).

&Awards 2021

The Need for Legacy en Chafina Bendahman zijn de winnaars van de &Awards Project- en Persoonsprijs, respectievelijk €20.000 en €5.000! Dat maakte de jury bekend tijdens het event Code Diversiteit & Inclusie op 5 november 2021.
Lees meer over de winnaars en genomineerden

Toni Blackwell, Gable Roelofsen en Nora Akachar zitten en staan rond het &-logo (decoratie). Toni houdt de &Award Projectprijs vast, Gable de cheque van €20.000 en Nora (in naam van Chafina) de &Award Persoonsprijs en de cheque van €5.000. Fotograaf: Jesse Wensing

Event 2020

Het jaarlijkse event van de Code Diversiteit & Inclusie op 27 november 2020 stemde tot nadenken, was motiverend en inspirerend. We nemen je graag mee om dat moment te herbeleven.

Optreden van dansgezelschap Misiconi op Event Code Diversiteit en Inclusie 2020
Optreden van dansgezelschap Misiconi op Event Code Diversiteit en Inclusie 2020

Winnaars &Awards 2020

Dans op Recept werd bekroond in de categorie ‘organisatie’ en ontving de &Award en € 20.000. won de &Award Persoonsprijs en € 5.000.
winnaars &awards 2020

Derek Otte over LEF

Niemand minder dan Derek Otte sloot het event Code Diversiteit & Inclusie af met een op maat geschreven spoken word. 

Foto’s

Bekijk de foto-impressie van het event op Facebook.