De Code Diversiteit & Inclusie zoekt een werkveldspecialist met hart voor diversiteit en inclusie en affiniteit met kunst en cultuur (28 – 32 uur per week).

Werkzaamheden

Als werkveldspecialist kom je het gepassioneerde team versterken. Je werkzaamheden zijn zowel strategisch, tactisch als uitvoerend. Samen met je collega’s bevorder je de bewustwording op het gebied van D&I in de cultuursector. Je ontwikkelt op basis van behoefte uit het veld content, tools en trainingen. Tegelijk draai je je hand niet om voor het bedenken en creëren van aansprekende communicatiemiddelen om onze boodschap over de bühne te krijgen. Je taken zijn een combinatie van inhoudelijke en communicatiewerkzaamheden. Je denkt na over de positionering en doorontwikkeling van de Code D&I en onderhoudt relevante relaties in ons netwerk.

Je taken zijn:

  • Werken aan de uitvoering van het werkplan, monitoren van de voorgang en rapporteren aan het managementteam van LCKA en de adviesgroep van de Code D&I.
  • Ontwikkelen van content voor de nieuwsbrief, website, publicaties en social media. Je houdt hierbij het werkplan, de communicatiestrategie en de content- en social-mediastrategie als richtlijn aan.
  • Organiseren en coördineren van overleggen, bijeenkomsten, evenementen en trainingen. Daarnaast geef je zelf ook presentaties over de werking van de Code D&I.
  • Naast je eigen taken voor de Code, enk en werk je waar nodig mee met de collega’s in je team.

Profiel

We zoeken een collega die ervaren en bedreven is in diversiteit en inclusie en snel schakelt en meedenkt. Jij bent iemand die zelfstandig is, maar ook goed kan samenwerken in een team. Bovendien ben je een kei in plannen en organiseren en behoud je het overzicht, ook als er veel op je afkomt.

Je werkt accuraat en beheerst de Nederlandse taal perfect, zowel mondeling als schriftelijk. Ervaring binnen het communicatievakgebied en diversiteit en inclusie zijn voor jou vanzelfsprekend. Affiniteit met de cultuursector is uiteraard ook belangrijk, waarbij het een pre is als je ervaring hebt in de podiumkunsten.

Beschrijving organisatie

LKCA is penvoerder van de Code Diversiteit & Inclusie en is verantwoordelijk voor de uitvoering en verdere ontwikkeling van de Code D&I. Bij LKCA zijn we ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt. Een organisatie waar iedereen zich welkom, gewaardeerd en welkom voelt. Als inclusieve organisatie waarderen we de verschillende zienswijzen van onze medewerkers en krijgt iedereen de ruimte om waarde toe te voegen. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, eventuele beperking of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijft LKCA zelf ook de Code Diversiteit & Inclusie.

Wat bieden wij?

Naast alle gemakken om lekker je werk te doen, thuis of op kantoor, krijg je:

  • een marktconform salaris (€ 3.278 – € 4.831)
  • een tegemoetkoming in je zorgverzekering
  • een NS (trein-vrij) abonnement
  • een eindejaarsuitkering van 4,5%
  • goede opleidingsmogelijkheden, omdat LKCA het belangrijk vindt dat je je als professional en als mens blijft ontwikkelen.

Vanuit hartje Utrecht werk je in een frisse moderne kantooromgeving met flexibele werkplekken. Daarnaast is het ook mogelijk om deels vanuit huis te werken. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar.

Team Code Diversiteit & Inclusie

Wij zijn je nieuwe collega’s! Allemaal hebben we een hart voor diversiteit en inclusie. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct voor de vacature van Werkveldspecialist.

Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Denk je een geschikte kandidaat te zijn, dan nodigen wij je van harte uit om uiterlijk 1 september 2022 jouw motivatiebrief met cv te sturen naar omerkaya@lkca.nl. Deze functie staat zowel open voor interne als externe kandidaten.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Sakina Saouti, communicatiespecialist en coördinator van de Code D&I. Zij is bereikbaar via 06-39371899.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 5 september 2022. Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Meer informatie over het LKCA vind je op www.lkca.nl.