Programma

Het event Code Diversiteit en Inclusie staat dit jaar in het teken van transformatie. Waar staan we nu 1 jaar na de lancering van de Code? Is de culturele sector gelijkwaardig toegankelijk voor iedereen? En hoe draag jij hieraan bij? Hoe kijk jij over grenzen heen en verruim je jouw blik?

Niemand minder dan Mounir Samuel (o.a. politicoloog, auteur, blogger) neemt je mee door het verrassende programma van twee uur. Ervaar de beleving van een fysiek event. Leun af en toe achterover bij optredens waar je op een positieve manier kippenvel van krijgt, praat online mee en laat je vooral inspireren.

Met een gevarieerd en relevant programma zorgen we ervoor dat je geïnspireerd en gemotiveerd in de actiemodus staat om samen de cultuursector inclusiever te maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar het programma? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn om de hints te ontrafelen.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 27 november
Tijd: 15:00 tot 17:00 uur
Geniet live mee vanaf je eigen bank! Wegens de landelijke coronamaatregelen organiseren we het event dit jaar online. De link van de live stream ontvang je zo snel mogelijk!

Registreer je nu!

Beleef, ervaar en kom in beweging op 27 november tijdens het online event Code Diversiteit & Inclusie! Alleen samen maken we de culturele sector gelijkwaardig toegankelijk voor iedereen.
Geen velden gevonden.

&Awards

Tijdens het event wordt ook de jaarlijkse &Award organisatie- en persoonsprijs uitgereikt. De &Awards zetten jaarlijks een culturele organisatie én een professional in de schijnwerpers die met succes bijdragen aan meer diversiteit & inclusie in de organisatie en/of de samenleving. De winnaars ontvangen naast de felbegeerde &Award ook een geldprijs van € 20.000 of van € 5.000. De &Awards worden mogelijk gemaakt door de rijkscultuurfondsen.
Finalisten &Awards 2020 bekend!
Maak kennis met de jury
De deadline voor aanmelding is verlopen.

Collage Event 2019