Deze training is de opvolger van ‘De Code & Jij’. Hoe heb je de principes van de Code het afgelopen jaar gebruikt? Waar liep je tegenaan? Op basis van casussen bouw je je eigen methodiek verder uit. Zo wordt het werken aan diversiteit en inclusie nog praktischer en leuker. Tijdens de training vergroot je ook je netwerk van cultuurprofessionals die zich inzetten voor diversiteit en inclusie. Het succes van de training is mede afhankelijk van jouw actieve inzet en de wisselwerking tussen de deelnemers!

Na deze training:

  • Ken je de bestaande organisatienormen en weet je of ze helpen of belemmeren.
  • Leer je hoe je invloed kunt uitoefenen op de bestaande organisatienormen.
  • Heb je een concreet plan van aanpak met acties voor de 4 P’s (programma, publiek, partners en personeel).

Voor wie is deze training?

Voor alle cultuurprofessionals die meer kennis en praktijkinzicht willen over de implementatie van diversiteit en inclusie in de organisatie. In de vorige training verdiepten deelnemers zich in de betekenis van de Code. Verschillende wijzen van presenteren kwamen aan bod, afhankelijk van de verwachtingen van collega’s en het eigen doel. Ook werd geoefend met het goede gesprek en de mogelijkheden en wensen voor de eigen rol daarbij.

Heb je de vorige training niet gevolgd maar beschik je wel over deze basis? Dan kun je ook meedoen met de vervolgtraining De Code en ik: hoe verder? 

Praktische informatie

Training 1 (live)
Datum:
18 mei 2022
Tijd:
9:00 – 17:00 uur
Locatie: LKCA, Lange Viestraat 365, 3511 BK Utrecht

Training 2 (online) 
Datum:
19 en 24 mei 2022 – De online training bestaat uit twee dagdelen.
Tijd:
9:00 – 13:00 uur
Locatie:
Zoom

Blok de data alvast in je agenda!
Deelname: Er is veel vraag naar onze trainingen. We vragen je daarom om een korte motivatie te schrijven om jouw deelname toe te lichten. Hoe ga jij de training benutten en toepassen? Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding en op basis van de ingestuurde motivatie. 

Aantal deelnemers: maximaal 20 deelnemers per training. Op deze manier kunnen we optimale aandacht aan alle deelnemers geven en houden we de interactie onder de deelnemers hoog.
Kosten: Aan deze training zijn geen kosten verbonden.
Trainer: Grethe van Geffen, Seba Cultuurmanagement.

Deel dit artikel